31 01/2015

Ζωγραφική για παιδιά χωρίς απώλειες (επίπλων) γίνεται;

Ζωγραφικής χωρίς απώλειες (επίπλων) γίνεται;

Μπογιές παντού!!!

Όπως όλοι οι μπαμπάδες (φαντάζομαι) είπα κι εγώ να κάνω κάτι δημιουργικό

με τον μικρούλη μας, και αναφώνησα: "Ώρα για ζωγραφικηηηηηηηηηή!"

Βγήκε λοιπόν το μπλοκ, οι μαρκαδόροι (υδατοδιαλυτοί για να καθαρίζονται εύκολα κλπ κλπ κλπ) και άρχισε το πάρτι της καταστροφής!

Καθίσαμε τι ωραία στο παιδικό τραπεζάκι και αρχίσαμε να ζωγραφίζουμε, μπάλλες, ζωάκια (αφηρημένες μουτζουρίτσες που τόσο αγαπάω), ώσπου κάποια στι γμή, με κοιτάζει ο γιος μου κατάματα, με μία υποχθόνια παύση στις κινήσεις του σώματός του, σκάει μία χαμογελάρα, και ενώ σκέφτομαι πόσο ώραια τα κατάφερα, ξεκινάει το τρέξιμο με τον μαρκαδόρο σε στυλ Ιβανόη πάνω στο άλογο.

safari_knight_blue_yellow_lance_leopard

Ο Ιβανόης έτοιμος για τη μονομαχία

Πρώτος μονομάχος, ο καναπές, νικητής ο Ιβανόης! (1-0)
Δεύτερος μονομάχος, ο τοίχος, νικητής ο Ιβανόης! (2-0)
κι ενώ τρέχω από πίσω να προλάβω, τα ντουλάπια της κουζίνας ετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη, ενώ ακούω τη γυναίκα μου να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο (εδώ το αρνητικό σκορ το επιβαρύνομαι εγώ)
Κάνω βουτιά αυτοθυσίας, προλαβαίνω τη λόγχη (μαρκαδόρο) χιλιοστά πριν το στόχο, και ρίχνω τον Ιβανόη από το άλογο, και ξεσπάμε (σχεδόν όλοι) σε γέλια...

Σχεδόν όλοι, γιατί κάποιος έιναι έτοιμος για εγκεφαλικό λόγω του χρωματισμένου καναπέ και τοίχου, τον οποίο πρέπει να καθαρίσω ΑΜΕΣΑ!!!!!!!

Μετά τα καταναγκαστικά έργα (δικαίως βέβαια) και αφού σχεδόν δε φαίνεται τίποτα. Άρχισα να αναζητώ λύση.

Δηλαδή, δεν θα μπορούσε να υπάρχει ένα μπλοκ ζωγραφικής, που να το ακουμπάς με το μαγικό ραβδί (Χάρι Πότερ εμφανίσου pls) και να εμφανίζεται η ζωγραφιά, να μην κινδυνεύει όλο το σπίτι από τον Ιβανόη;;;;;;

Τι, υπάρχει; ποιο είναι το ξόρκι;;;

Λέγεται: Μπλοκ Ζωγραφικής Water Magic, και είναι προζωγραφισμένα φύλλα, τα οποία φαίνονται αχρωμάτιστα, μέχρι να ακουμπήσει πάνω τους ο ειδικός μαρκαδόρος (με νερό)!

GALT ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΖΩΑ

GALT ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΖΩΑ

 

Water Magic

Μαγικό μπλοκ ζωγραφικής

 

 

Αυτό είναι μαγεία! δηλαδή ο Ιβανόης κρατάει μόνο ένα νεροπίστολο που δεν στάζει κι όλας! Το αγαπώ ήδη! Θα σας γράψω το νεό επισόδειο του Νερο-Ιβανόη, μήπως τελικά καταφέρουμε να κάνουμε ζωγραφική για παιδιά χωρίς απώλειες!