Η Safebebe είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με την πρόληψη παιδικών τραυματισμών, επικεντρώνοντας στις ηλικίες 0-4 ετών, το babyproofing δηλαδή. Με επιστημονική κατάρτιση, Αμερικανική και Ευρωπαϊκή τεχνογνωσία και μεθοδολογία, εφαρμόζουμε τεχνικές και υλικά, τα οποία μικραίνουν την πιθανότητα να συμβεί ένα ατύχημα, αλλά επίσης κάνει το ατύχημα λιγότερο σοβαρό.

Βοηθάμε τους γονείς να μειώσουν το φυσικό άγχοςπου νιώθουν για τα παιδικά ατυχήματα. Με αυτό τον τρόπο η ζωή τους κυλάει πιο ήρεμα και απολαυστικά, αλλά και η ανάπτυξη του παιδιού είναι πιο υγιής
και ψυχολογικά ανώτερη.

Είναι απλό! Ερχόμαστε στο σπίτι σας – μελετάμε τους χώρους, και συντάσσουμε μία μελέτη babyproofing.

Σας παραδίδουμε το babyproofing, με όλες τις επεμβάσεις που πιστεύουμε ότι σας χρειάζονται, λέγοντάς σας το κόστος για την κάθε μία.

Ξεχωριστά, σας δηλώνουμε και το κόστος για τη μελέτη και για την εγκατάσταση των προϊόντων. Εσείς διαλέγετε ποιές επεμβάσεις θέλετε να κάνετε, χωρίς κανένα περιορισμό από εμάς. Επίσης, διαλέγετε αν θέλετε να κάνουμε εμείς την εγκατάσταση ή όχι. Με αυτόν τον τρόπο καθορίζετε εσείς το κόστος του babyproofing.

Μόλις διαλέξετε, προμηθευόμαστε τα απαραίτητα υλικά και κλείνουμε ραντεβού για την παράδοσή και εγκατάστασή τους από τα εξειδικευμένα μας συνεργεία, αν το έχετε διαλέξει.

Φυσικά, μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα που πιστεύετε ότι σας είναι απαραίτητα απ’ ευθείας από το eshop μας, και θα σας τα παραδώσουμε μέσα σε 5-8 εργάσιμες ημέρες.

Το σημαντικότερο είναι, ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα, μέχρι να επιλέξετε εσείς ποιες λύσεις θα πραγματοποιήσετε.

Δημήτρης Γιαννακάκης

Founder - CEO | Πολιτικός Μηχανικός BSc (Hons) | Project Manager MSc | Ειδικός σε θέματα παιδικής ασφάλειας

Κέλλυ Γιαννάκη

Co-Founder Director of Marketing & Sales | BSc Sports Management and Marketing

Εάν τελικά αποφασίσετε να μην υλοποιήσετε καμία από τις λύσεις που σας προτείνουμε στο report μας, τότε δεν χρειάζεται να πληρώσετε απολύτως τίποτα.

Είμαστε δίπλα σας με ένα απλό τηλεφώνημα (210 67 19 059) ή email (info@safebebe.gr).

Cart
Your cart is currently empty.