Υπηρεσίες

Μελέτη

Η Safebebe είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει υπηρεσίες babyproofing με εξειδικευμενο πολιτικό μηχανικό στο χώρο σας. Ο πολιτικός μας μηχανικός  θα σας ενημερώσει για τους φανερούς και κρυμμένους κινδύνους, που υπάρχουν στο χώρο σας, καθώς και τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τους περιορίσετε.

Αρκεί να ζητήσετε ένα ραντεβού με μηχανικό της safebebe, ο οποίος θα σας επισκεφθεί στο χώρο που επιθυμείτε, σε ώρα που εξυπηρετεί εσάς (και το πρόγραμμα του παιδιού σας). Τα ραντεβού εκτελούνται μεταξύ 17:00 και 19:00 Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή στην περιοχή της Αττικής, και πολύ σύντομα στη Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της Ελλάδας

φράχτης πισίνας

Δωρεάν εκτίμηση

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες της Safebebe παρέχονται από Διπλωματούχο Πολιτικό Μηχανικό εξειδικευμένο στην πρόληψη παιδικών τραυματισμών.

Επικοινωνήστε τώρα

Κλείστε ραντεβού

Εναλλακτικά για να ζητήσετε την online εκτίμηση από την Safebebe στείλτε μας μία φωτογραφία του χώρου σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε τώρα

Εγκατάσταση & Απεγκατάσταση προϊόντων Babyproofing

Αν έχετε αγοράσει προϊόντα babyproofing και χρειάζεστε τη βοήθειά μας για να τα εγκαταστήσετε, ή να τα αφαιρέσετε, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε προσφορά μας.

Λόγω του συστήματος διασφάλισης ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε, υπάρχει περίπτωση να μην αναλάβουμε την εγκατάσταση των προϊόντων που έχετε στην κατοχή σας, εάν αυτά δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές ασφαλείας μας.

Η υπηρεσία εγκατάστασης και αποξήλωσης προϊόντων babyproofing παρέχονται από τα εξειδικευμένα μας συνεργεία, υπό την επίβλεψη Διπλωματούχου Πολιτικού Μηχανικού, εξειδικευμένου στην πρόληψη παιδικών τραυματισμών.

Cart
Your cart is currently empty.