Συχνές ερωτήσεις

Η Safebebe παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες babyproofing. Babyproofing ονομάζεται η διαδικασία αναβάθμισης της ασφάλειας ενός χώρου, έναντι παιδικών τραυματισμών. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα των babyproofing αναγκών σας, από συμβουλευτική,
προμήθεια υλικών, εγκατάσταση από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, συντήρηση, και τεχνική υποστήριξη κάθε είδους.

Σύμφωνα διεθνείς έρευνες, τα παιδιά μεταξύ των ηλικιών από 1 έως 4 ετών είναι πιο πιθανό να τραυματισμούν στο σπίτι, παρά σε εξωτερικό χώρο. Σχεδόν τα δύο τρίτα του συνόλου των τραυματισμών παιδιών έως 3 ετών, που συμβαίνουν στο σπίτι, απαιτούν επίσκεψη στο τμήμα επειγόντων περιστατικών. (Πηγή: National Safe Kids Campaign)

Η καλύτερη στιγμή για να κάνετε babyproof το σπίτι σας είναι πριν το παιδί σας αρχίσει να μπουσουλάει Το σπίτι σας είναι ο χώρος όπου το παιδί σας θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του από 1 έως 4 ετών, παίζοντας και εξερευνώντας. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το οικιακό περιβάλλον είναι σε κατάσταση που ενθαρρύνει και δεν αποθαρρύνει την ανάπτυξη του παιδιού σας. Με το babyproofing μπορείτε να χαρίσετε στο παιδί σας ένα ασφαλέστερο περιβάλλον ανάπτυξης, το οποίο θα καταφέρει να μειώσει και τη δική σας ανησυχία.

Η safebebe συντάσσει ειδικά για το δικό σας χώρο λεπτομερή μελέτη προσαρμοσμένη στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του σπιτιού σας, αλλά και αυτές της οικογένειάς σας. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας παρέχονται με σεβασμό και υπευθυνότητα για την ανάπτυξη του παιδιού σας και τον ιδιωτικό σας χώρο.

Η εταιρεία μας βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση και έρευνα για τα καταλληλότερα υλικά και τις αποτελεσματικότερες μεθόδους για την ασφαλέστερη ανάπτυξη των παιδιών στο σπίτι. Η Safebebe διαλέγει και προμηθεύεται από μία μεγάλη ποικιλία διεθνών κατασκευαστών τα καταλληλότερα προϊοντα για κάθε περίπτωση προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ασφάλεια του παιδιού σας.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας θα έρθουν στο σπίτι σας κατόπιν ραντεβού για να εγκαταστήσουν τα προϊόντα που προβλέπει η μελέτη babyproofing. Οι εγκαταστάτες μας είναι ταχύτατοι, σέβονται το χώρο σας και σας τον παραδίδουν πάλι καθαρό μετά την οποιαδήποτε παρέμβασή τους. Η υπηρεσία εγκατάστασης είναι διαθέσιμη ακόμη και αν έχετε αγοράσει προϊόντα babyproofing από άλλο πάροχο.

Το Babyproofing είναι μια συνεχής διαδικασία, την οποία πρέπει να την προσαρμόζουμε στις δραστηριότητες των παιδιών όσο αυτά μεγαλώνουν. Ο αρχικός σχεδιασμός που θα λάβετε κατά τη συμβουλευτική μας υπηρεσία αφορά τα 4 πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού σας. Καθώς το παιδί σας μεγαλώνει, είναι πιθανό να πρέπει να επανεκτιμηθούν τα προληπτικά μέτρα που έχετε λάβει, και να αξιολογηθούν κατά πόσο είναι επαρκή, ειδικά στην περίπτωση που αποκτήσετε παραπάνω από ένα παιδί. Ο εκπρόσωπός μας θα επανεκτιμήσει το περιβάλλον του παιδιού σας για νέους κινδύνους και θα σας προτείνει επιπλέον ή λιγότερα μέτρα αν αυτό είναι χρειαστεί.

Επικοινωνείστε με τη safebebe.gr μέσω τηλεφώνου, φαξ, email, website, ή και μέσω του facebook και ένας εκπρόσωπός μας θα είναι στη διάθεσή σας. Μέσω του εκπροσώπου μας θα κανονίσετε ένα ραντεβού, κατά τη διάρκεια του οποίου ο εκπρόσωπός μας θα μελετήσει το χώρο σας δωμάτιο-δωμάτιο και θα σας αναλύσει τους πιθανούς κινδύνους που θα μπορούσαν να γίνουν η αιτία τραυματισμού του παιδιού σας.

Ο εκπρόσωπός μας θα μελετήσει τα στοιχεία που αποκόμισε από την αυτοψία και θα σας παραδώσει σε νέα συνάντηση τη babyproofing μελέτη και οικονομική προσφορά. Το τελευταίο βήμα είναι η πραγματοποίηση του babyproofing, η οποία γίνεται κατόπιν ραντεβού, σε χρόνο που σας εξυπηρετεί.

Το κόστος του babyproofing το καθορίζετε εσείς!! H Safebebe σας προτείνει όλες τις λύσεις που πιστεύει ο μηχανικός μας ότι σας χρειάζονται, αναφέροντας παράλληλα το κόστος τους. Εσείς είστε ελεύθεροι να διαλέξετε όσες και όποιες λύσεις θέλετε να εφαρμόσετε διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο το budget σας!

Μέχρι στιγμής μία μικρή ποικιλία ειδών babyproofing είναι διαθέσιμη από καταστήματα τα οποία δεν εξειδικεύονται σε αυτό το αντικείμενο. Η Safebebe.gr προμηθεύεται από διεθνείς προμηθευτές προϊόντα babyproofing, τα οποία δεν είναι όλα διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά.

Εξαρτάται από τον κατασκευαστή και την ποιότητα των προϊόντων. Είμαστε διατεθειμένοι να εγκαταστήσουμε μόνο τα προϊόντα που πληρούν τις αυστηρές μας προδιαγραφές, και φυσικά να σας προτείνουμε εάν απαιτούνται συμπληρωματικές ενέργειες για να πετύχετε την αναβάθμιση της παιδικής ασφάλειας στο σπίτι σας.

Βεβαίως! Μπορείτε να λάβετε τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες και να προμηθευτείτε τα απαραίτητα υλικά, και να τα εγκαταστήσετε μόνοι σας.

Όχι! Το babyproofing δεν αποτελεί μέτρο εξάλειψης ή αποκλεισμού τραυματισμών, αλλά είναι επέμβαση περιορισμού τραυματισμών και των συνεπειών τους. Το babyproofing αναβαθμίζει την ασφάλεια του σπιτιού σας, προσπαθώντας να κάνει λιγότερο πιθανό να συμβεί ένας σοβαρός παιδικός τραυματισμός. Το babyproofing δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση υποκατάστατο της γονικής παρακολούθησης και αυτών που έχουν την ευθύνη της μέριμνας και εποπτείας των παιδιών.

Cart
Your cart is currently empty.